Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

Psi a jiná zvířátka v ZOO Pavel Kantorek pořádá výstavu v ústecké ZOO

Pavel Kantorek pořádá výstavu v ústecké ZOO

18. 06. 2019 - 10:46

Pražský spolek InGarden připravil za finanční podpory statutárního města Ústí nad Labem a ve spolupráci se Zoologickou zahradou Ústí nad Labem výstavu humoristy Pavla Kantorka, která nese název „Navazující humoristická výstava Pavla Kantorka – Psi a jiná zvířátka v ZOO“. Výstava, která zpestří návštěvníkům prohlídku zoologické zahrady, byla zahájena v pondělí 10. června a potrvá do 12. srpna 2019.

Výstava pod širým nebem navazuje na výstavy, které proběhly v minulých třech letech, a nabídne humorné zpestření pro všechny návštěvníky Zoo v Ústí nad Labem. Umístěna bude u Venkovského dvorku poblíž restaurace Koliba v horní části zoologické zahrady. Ke zhlédnutí bude 50 velkoformátových vtipů, z nichž je 30 tisků oblíbených zvířecích vtipů a dále 20 nových vtipů s tématikou pejsků. Pavel Kantorek uměl skvěle pootočit perspektivu, se kterou vnímáme běžné situace a divák tak může na chvilku opustit tíhu každodennosti a od srdce se jí zasmát. Výstavu ocení děti i jejich doprovod.

Jak tvrdil sám Pavel Kantorek, Češi mají jedinečný smysl pro humor: „Český humor je otevřený a dá se říct neomezený. Češí mají vynikající smysl pro humor, milují i černý humor, který na Západě není tolik populární.“

Školící centrum InGarden je výhradním zástupcem autorských práv Pavla Kantorka v České republice od roku 2010. Jeho tvorbu přibližuje pomocí výstav a prodejem tisků a dalších předmětů spojených s autorovou tvorbou.

Další články