Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

FORTUNA:LIGA Zápas na třetí pokus zvládly lépe Teplice

Zápas na třetí pokus zvládly lépe Teplice

foto: fkteplice.cz

23. 05. 2020 - 21:26

Restart FORTUNA:LIGY obstaral třetí pokus sehrání zápasu FK Teplice versus FC Slovan Liberec. Na Stínadlech už konečně mohlo utkání odehrát, po dvou odkladech vzhledem k nekvalitě hrací plochy. A skončilo vítězstvím domácích.

„Chtěli jsme hrát kombinačně po křídlech a následně centry do rychlosti tak, jak nás to zdobilo před vynucenou pauzou. Do utkání jsme nevstoupili špatně, ale chyběla nám kvalita ve finální fázi a rychlost přihrávky. Rozhodila nás první branka, která byla z mého pohledu dost laciná po ztrátě v přechodu, na což hráče upozorňujeme. Druhý poločas jsme chtěli hru změnit a zrychlit. Po fatální chybě v obraně jsme ale inkasovali podruhé. Střídání přinesla oživení, ale postupem času se do naší hry vkrádala nervozita a křeč. My své šance nevyužili, Teplice ano, a proto jsme prohráli,“ řekl trenér Pavel Hoftych pro klubový web.

FK Teplice – FC Slovan Liberec 2:0 (1:0)

Branky: 37. Kučera, 53. Řezníček. Rozhodčí: Marek - Vodrážka, Batík. ŽK: Kodeš - Karafiát, Beran. Hráno bez diváků.

Teplice: Grigar - Paradin, Čmovš, Kodeš (81. Nazarov), Vondrášek - Knapík - Moulis, Kučera (85. Žitný), Trubač, Radosta (77. Černý) - Řezníček. Trenér: Hejkal.
Liberec: Nguyen - Mikula (64. Zeman), Kačaraba, Karafiát, Hybš - Hromada (72. Rondič), Mara - Malinský, Baluta (56. Beran), Pešek - Kuchta. Trenér: Hoftych.

Další články