Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Vrací se odchovanec Teplice mají první dvě posily

Teplice mají první dvě posily

07. 06. 2019 - 20:25

První posily FK Teplice v letní přestávce už jsou na světě a ne ledajaké, do Teplic se totiž vrací vicemistr světa do 20 let z roku 2007 a teplický odchovanec Jakub Mareš, spolu s ním na Stínadlech podepsal kontrakt také španělský levý bek Manel Royo Castell z Barakalda.

Dosavadní hráč polské Zaglebie Lubin Jakub Mareš se vrací do FK Teplice po osmi letech. Předtím začal do ligy ve žlutomodrém dresu naskakovat už v sedmnácti letech. "Kuba je naším odchovancem a věříme že, kromě jeho ofenzivních kvalit, bude plnit také roli jednoho z lídrů v rámci naší kabiny. Hledali jsme vítězný typ se vztahem klubu a to se podařilo," pochvaluje si posilu Štěpán Vachoušek, sportovní ředitel FK Teplice. 

Druhou letní posilou na Stínadlech pak je španělský levý bek Manel Royo Castell z třetiligového Barakalda. Po svém listopadovém příchodu do tohoto španělského týmu týmu odehrál v letošní sezóně patnáct střetnutí. Royo nastupoval ve španělské třetí lize kromě Barakalda také ze Espanyol Barcelona B, Valladolid B a za Conquense, část kariéry strávil i ve Villarrealu. Celkem má na svém kontě ve třetí nejvyšší španělské soutěži 101 startů. "Je to jeden z vytipovaných hráčů, které sledovali naši trenéři při své inspekční cestě po Španělsku," přibližuje příchod pětadvacetiletého Španěla Vachoušek.

Další články