Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Přestoupil do první ligy Odchovanec Sigmy Hýbl je hráčem FK Teplice

Odchovanec Sigmy Hýbl je hráčem FK Teplice

foto: fkteplice.cz

06. 02. 2020 - 08:08

Levý obránce Matěj Hýbl (1994) je dalším odchovancem SK Sigma Olomouc, který během zimní přestávky změnil klub. Naposledy Hýbl působil v třetiligovém Frýdku-Místku, odkud přestoupil do FK Teplice. Takže v prvním jarním kole FORTUNA:LIGY může nastoupit právě proti Sigmě.

Hýbl se do přípravy v Teplicích zapojil na začátku ledna, napřed s béčkem. Ale postupem času se vypracoval a nakonec s teplickým týmem odletěl na soustředění na Kypr. A nakonec z Frýdku do Teplic přestoupil, na teplickém webu už figuruje v soupisce áčka s číslem 19.

„Určitě bych byl moc rád, kdybych se na hřiště dostal a bylo to zrovna proti Olomouci. Jsem ale realistou. Budu rád za jakoukoliv možnost nastoupit v lize, na tu šanci si musím ale trpělivě počkat,“ řekl Hýbl pro klubový web Frýdku-Místku.

Matěj Hýbl odehrál zatím ve 2. lize za SK Sigma B a na hostováních v Kolíně, Prostějově a Vítkovicích 73 zápasů, dal 2 branky.  Za áčko Sigmy má jen jeden start v MOL Cupu v sezoně 2016/2017. Loni v létě mu skončila v SK Sigma smlouva a přestoupil do Frýdku-Místku. Odtud se nyní přesunul do Teplic.

Další články