Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

FSEfest 2019 Kapela Tata Bojs zahájí semestr koncertem studenům FSE z UJEPu

Kapela Tata Bojs zahájí semestr koncertem studenům FSE z UJEPu

foto: Tata Bojs - Salim Issa

06. 10. 2019 - 09:53

Už 10. října přivítá Fakulta sociálně ekonomická UJEP své studenty do nového akademického roku hudbou. Na tradičním FSEfestu 2019 vystoupí kapely Tata Bojs, Točílas a TopSpoT.

Festivalem chceme přivítat nové studenty prvních ročníků a zároveň ukázat veřejnosti, že u nás panuje přátelská rodinná atmosféra a jsme otevření všem lidem i mimo akademickou obec," říká organizátorka akce Jitka Ježková, referentka pro vnější vztahy fakulty.

Příchozí se mohou těšit na vystoupení ústeckých kapel TopSpoT a Točílas. Vrcholem celého odpoledne a večera bude vystoupení populární hudební skupiny Tata Bojs.

„Skupinu Tata Bojs jsme se snažili oslovit již v předchozích letech, ale nikdy jsme nedokázali najít volný termín na obou stranách. Letos to konečně vyšlo!", prozrazuje Jitka Ježková a dodává: „Pořádáme již šestý ročník tohoto festivalu. Navíc jsem moc ráda, že vedení fakulty je těmto akcím stále otevřené a že se náš festival stává stále více oblíbeným nejen u studentů naší univerzity, ale že vidíme stále častěji i návštěvníky z řad veřejnosti."

Letošní FSEfest je také spojen s celoevropskými dny programu Erasmus+, tzv. Erasmus+ Day. Studentům budou představeny možnosti studia v zahraničí na UJEP.

„Program Erasmus+ dává studentům jedinečnou příležitost poznat systém vzdělávání v zahraničí, zdokonalit se v cizím jazyce a také poznat jiné prostředí než to české," uvádí Ing. Gabriela Krečová, institucionální koordinotárka programu Erasmus+ na UJEP.

Navíc – díky tomuto spojení se každý návštěvník může těšit na dárek! O co půjde? Nechte se překvapit.  

Festival je veřejnosti volně přístupný až do naplnění kapacity. Vstupné zdarma.

Další články